Olemme muotoilleet ID Mahlakaarron palvelut uudelleen. Uudet palvelumoduulimme ovat ID johtaja, ID työyhteisö, ID työntekijä ja ID uudistaja. Uudet moduulit muodostavat ehjän ID-kokonaisuuden, joka palvelee työelämän kaikkia toimijoita: esimiehiä, työyhteisöjä, työntekijöitä ja kehittäjiä. Moduulien sisällä säilyvät jo tutuksi tulleet ID-valmennukset. Uudistuksen lähtökohtana oli tarve palvella asiakkaita entistäkin paremmin, ja tuoda ID-valmennukset lähemmäs asiakkaan arkea.

Samassa yhteydessä uusimme ID Mahlakaarron nettisivut. Uutuutena nettisivuilla on Salme Mahlakaarron aloittama Työidentiteetti pelissä -blogi, jossa käsitellään ihmistä työnsä ääressä. Lisäksi aloitamme asiakkaita palvelevan hyötytiedon julkaisun uutispalstalla, jota on myös mahdollista tilata IDeakirjeenä sähköpostiin.

Koska haluamme olla paremmin läsnä asiakkaidemme työn arjessa, ID Mahlakaarron löytää nyt myös Twitteristä (@ID_Mahlakaarto). Käymme Twitterissä keskustelua ja jaamme ideoita identiteeteistä ja työstä. Meidät tavoittaa myös Facebookin ja LinkedInin kautta. Esityksemme ovat katsottavissa Slideshare-palvelun kautta. Olet lämpimästi tervetullut keskustelemaan ja saamaan uusia IDeoita!